MIN BOSTAD

Att byta lås, eller att uppgradera säkerheten i hemmet är en investering i din trygghet. Du kan aldrig skydda dig helt från brott, men du kan göra det så svårt för tjuven att han avstår. Innan du bestämmer dig för vad som behöver göras är det bra om du ser över hur det är med säkerheten i ditt hem och var den största risken för inbrott finns. De flesta inbrott sker på dagen när de boende är på jobbet eller i skolan och uppmärksamheten i området är lågt. Fundera på vilka delar av huset som är insynsskyddade, det är där tjuven slår till.

Kom ihåg att låsa ditt hem så att det är lika svårt för en tjuv att ta sig in som ut. Ifall förövaren tagit sig in via t.ex. ett fönster skall han inte kunna bära ut ditt bohag genom en ytterdörr. Lås förråd och andra utrymmen som kan locka den objudne gästen.

Lås och Larmteknik tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar för alla typer av fastigheter, till exempel företag, villor och flerbostadshus. I vår butik, som riktar sig till både yrkesfolk och privatpersoner hittar du ett brett sortiment. Vi arbetar till exempel med låssystem, passersystem, kodlås, kameraövervakning, larmsystem, porttelefoner och mycket annat. Vi är återförsäljare för branschens ledande märken till exempel Assa, Medeco-Bilevel, Alfa, Dorma, Rco, Bewators, Bosch Security Systems och Solid. Vi har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi snabbt och effektivt kan hjälpa våra kunder med de säkerhetsproblem som kan uppstå.

MADE BY ohappa