HEMLARM

hemlarm

Smartphone hemlarm

Flexibelt hemlarm - lätt att använda via en app i din smarta mobil

Oavsett var du befinner dig måste du kunna lita på att ditt hem är säkert. Idag är vi människor rörligare än någonsin. Vår mobila livsstil ställer allt högre krav på att vi ska kunna hantera vardagen, jobbet och hålla koll på vad som händer ute i världen direkt från mobilen eller surfplattan.

Med Yale Easy Fit Smartphone får du koll på din bostad direkt i mobilen, var du än befinner dig. Larmet kopplar trådlöst upp till 40 enheter och du styr larmet direkt från din mobil, surfplatta eller dator. Hemlarmet kan även kompletteras med olika övervakningssystem och servicepaket. Ett smidigt sätt att skydda dig och din familj mot intrång.

Detta ingår i paketet:
Centralenhet med inbyggd siren
IR-detektor med kamera
Magnetkontakt
Knappsats

Tillbehör

Till hemlarmet finns även en mängd tillbehör som exempelvis olika övervakningssystem och servicepaket.

Smartphone App

Logga in och styr ditt larm via en app i din iPhone eller Android. Appen är kostnadsfri och det tillkommer inga abonnemang eller månadskostnader.

Hemskärmen ger dig koll på larmets status och möjlighet att larma till och från oavsett var du befinner dig. Från appen gör du även inställningar och kollar händelser.

Händelser sparas i loggen och aviseras med ett pushmeddelande och mail. Ett inbrottslarm rapporteras även som ett SMS till en eller flera mottagare.

Doorman, kodlås för ytterdörr
Montering 300kr efter rotavdrag, tillkommer
resekostnad utanför Hudiksvall över 2 mil.

Kodlås för altandörr
Montering 300kr efter rotavdrag, tillkommer
resekostnad utanför Hudiksvall över 2 mil.

Lås och Larmteknik tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar för alla typer av fastigheter, till exempel företag, villor och flerbostadshus. I vår butik, som riktar sig till både yrkesfolk och privatpersoner hittar du ett brett sortiment. Vi arbetar till exempel med låssystem, passersystem, kodlås, kameraövervakning, larmsystem, porttelefoner och mycket annat. Vi är återförsäljare för branschens ledande märken till exempel Assa, Medeco-Bilevel, Alfa, Dorma, Rco, Bewators, Bosch Security Systems och Solid. Vi har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi snabbt och effektivt kan hjälpa våra kunder med de säkerhetsproblem som kan uppstå.

MADE BY ohappa