LÅSSYSTEM

Vår cylinderstrategi tar nu steget in i 2000-talet. Med nya kompletterande patent är vi väl rustade att möta framtida marknads- krav. Med cylindrar från Assa, Medeco-Bilevel och Alfa klarar vi alla säkerhetsklasser och har en ökad flexibilitet i att bygga låssystem. På dessa sidor ger vi Er några exempel på olika lösningar och säkerhets- nivåer till företag och fastigheter.

Ny teknik

Driftsäkerheten i ett Assa låssystem ska alltid i enlighet med vårt ISO 9001-certifikat, hålla högsta nivå.

Assa Twin Combi

Med nya Assa Twin Combi kan Du kombinera patenterade mekaniska- och elektromekaniska högsäkerhets- cylindrar i ett och samma låssystem. Du väljer cylindertyper efter Dina egna säkerhetsbehov och betalar bara för den högre säkerheten där Du verkligen behöver den.

Assa C10 för flerbostadshus

Huvud- och lägenhetsnyckelns fördelar i ett och samma lås. Assa C10 innebär att den boende själv bestämmer när fastighetsskötaren skall kunna komma in och utföra service, utan att någon behöver vara hemma.

Assa Twintonic - så här fungerar det

Twintonic-nyckeln innehåller både en unik elektronisk kod och en mekanisk fräst kod av samma typ som Du finner på en Twin Combi-nyckel. Båda koderna måste vara rätt för att Twintonic-cylindern ska kunna manövresas.

Alfas systemlösningar

Oavsett om man väljer Flex, Zemiflex eller Reflex, så är den största fördelen att man slipper byta låssystem - man sparar stora pengar och slipper dessutom säkerhetsrisken med försvunna nycklar. Gå helt enkelt till varje dörr och använd den nya nyckeln, så blir den gamla oanvändbar.

Lås och Larmteknik tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar för alla typer av fastigheter, till exempel företag, villor och flerbostadshus. I vår butik, som riktar sig till både yrkesfolk och privatpersoner hittar du ett brett sortiment. Vi arbetar till exempel med låssystem, passersystem, kodlås, kameraövervakning, larmsystem, porttelefoner och mycket annat. Vi är återförsäljare för branschens ledande märken till exempel Assa, Medeco-Bilevel, Alfa, Dorma, Rco, Bewators, Bosch Security Systems och Solid. Vi har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi snabbt och effektivt kan hjälpa våra kunder med de säkerhetsproblem som kan uppstå.

MADE BY ohappa