DÖRRAUTOMATIK

ASSA och Dorma slagdörrsautomatik passar utmärkt till bostäder, kontor, butiker och i offentliga miljöer.

DORMA

DORMA är känt världen över för sina helhetslösningar inom de fem divisionerna: Dörrstängare, Dörrautomatik, Glasbeslag, Säkerhets- och Passersystem och Flyttbara väggar. DORMAs produkter har ett högt renommé världen över, inte minst vad gäller design.

Dorma ED 100/250 – en ny generation slagdörrsautomatik
Nu lanserar Dorma en helt ny generation slagdörrsautomatik som även ingår i Dormas prisbelönade designkoncept Contur Design.

Ny Teknologi
Automatikerna i Dormas nya ED-derie är elektromekaniska. Det betyder att dörren öppnas med hjälp av elektrisk motor och växelhus respektive stängs med hjälp av fjäderkraft och motkraft. Alla rörelser är justerbara med hjälp av inställningar på styrkortet.

Framtiden
För att möta de nya kraven så har Dorma lagt stor vikt på att den nya automatiken skall täcka inte bara dagens krav, utan också vara förberedd inför framtiden. Dorma är känt för att tillverka produkter som håller mycket hög marknadsstandard år efter år till rätt pris.

Säkerhet
Dorma ED100LE/250LE är konstruerad för att möta framtida säkerhetskrav och uppfyller DIN 18650-standarden som är strängare än de krav som finns i Sverige idag.

ASSA

Assa slagdörrsautomatik löser öppning och stängning enkelt och bekvämt. Med slagdörrsautomatik erhålles en mängd användarvänliga och flexibla lösningar för olika användningsbehov utan att ge avkall på säkerheten.
Dörrar i offentliga byggnader används ofta kontinuerligt hela dagen varför dörrautomatiken måste vara av hög kvalitet med säker prestanda för att hålla under dessa påfrestningar.
Säkerheten löses bekvämt med elektromekaniska lås, en kombination som tillsammans med dörrautomatiken ger utmärkt flexibilitet i en automatisk dörrmiljö.

DA85 är en mångsidig dörrautomatik med tyst och tillförlitlig motor. Öppnaren kan monteras med dragande eller tryckande armsystem. Genom att komplettera dörrautomatiken med Assas övervakningssystem erhålls en säker öppning när någon eller något kommer inom öppningszonen.

Fler Assaprodukter finns, kontakta oss för samråd och information

Lås och Larmteknik tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar för alla typer av fastigheter, till exempel företag, villor och flerbostadshus. I vår butik, som riktar sig till både yrkesfolk och privatpersoner hittar du ett brett sortiment. Vi arbetar till exempel med låssystem, passersystem, kodlås, kameraövervakning, larmsystem, porttelefoner och mycket annat. Vi är återförsäljare för branschens ledande märken till exempel Assa, Medeco-Bilevel, Alfa, Dorma, Rco, Bewators, Bosch Security Systems och Solid. Vi har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi snabbt och effektivt kan hjälpa våra kunder med de säkerhetsproblem som kan uppstå.

MADE BY ohappa