PORTTELEFON

Med hjälp av en porttelefon kan man själv välkomna och släppa in önskade besökare samtidigt som man kan hålla låst för oönskade besökare i t ex entréer, receptioner och trapphus.

En porttelefon är ett bra komplement till ett kodlås i hyresfastigheter. även företag kan behöva en porttelefon för att underlätta för besökare. Lås & Larmteknik AB har såväl konventionella porttelefoner som porttelefoner för teleanslutning.

Generellt kan man säga att en porttelefon som använder sig av en företagsväxel eller av telenätet är en bättre och billigare lösning eftersom installationen blir billigare (ingen kabeldragning). Det finns dock fall där alternativet med en konventionell porttelefon bör övervägas. Ett fall är företaget som vill ha en porttelefon till receptionen som bara används under kontorstid. Receptionisten kan då snabbt betjäna besökaren. Ett annat fall är när man vill ha möjlighet att snabbt svara från flera svarsapparater och kanske även från flera entréer. Om det gäller en hyresfastighet fungerar en vanlig porttelefon bra om man har stor omsättning på hyresgäster eller om alla hyresgäster inte har en konventionell telefon.

Oavsett om du bor i slott eller koja, i höghus eller låghus, kan vi erbjuda dig en skräddarsydd lösning när det gäller porttelefoni.

Lås och Larmteknik tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar för alla typer av fastigheter, till exempel företag, villor och flerbostadshus. I vår butik, som riktar sig till både yrkesfolk och privatpersoner hittar du ett brett sortiment. Vi arbetar till exempel med låssystem, passersystem, kodlås, kameraövervakning, larmsystem, porttelefoner och mycket annat. Vi är återförsäljare för branschens ledande märken till exempel Assa, Medeco-Bilevel, Alfa, Dorma, Rco, Bewators, Bosch Security Systems och Solid. Vi har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi snabbt och effektivt kan hjälpa våra kunder med de säkerhetsproblem som kan uppstå.

MADE BY ohappa